Autocorb ha engegat diversos projectes relacionats amb el transport públic amb caràcter innovador. Amb aquesta finalitat ha creat un departament d’enginyeria exclusivament dedicat a aquests projectes. L’objectiu és implementar solucions innovadores que permetin millorar els diferents processos dins l’empresa. Gràcies aquest esforç en innovació, Autocorb ha estat distingida com a Pyme innovadora pel Ministerio de Ciencia, Innovación y Universidades.

PYME INNOVADORA
Válido hasta el 20 de abril de 2023
escudo de MEIC 20/04/2023

 

Els projectes d’innovació que Autocorb està duent a terme són:

  • Sistema d’informació als usuaris i a l’operador, administrant i analitzant l’informació a temps real.

L’objectiu és desenvolupar eines tecnològiques per a millorar la informació als usuaris i a l’operador en temps real, mitjançant aplicacions d’usuari i centre de control operacional.

Aquest projecte ha estat certificat com a projecte d’innovació tecnològica. Autocorb ha estat beneficiariaria dins la convocatòria Ajuts dels Cupons a la Innovació de l’any 2019 en la categoria de fiscalitat, per l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa (ACCIÓ).

Nº referència: BOIN19-1-0003

  • Plataforma avançada d’optimització de l’ajust entre la demanda i l’oferta en el transport públic mitjançant un model predictiu d’ocupació.

L’objectiu del projecte és desenvolupar un model de predicció de l’ocupació de l’autobús amb la finalitat de laminar la demanda. Aquesta eina permet aportar valor tant als operadors de transport com els passatgers a l’hora de gestionar i fer ús del servei.

Aquest projecte amb número de referència IDI-20200115, està cofinançat pel Ministerio de Ciencia e Innovación, a través del Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial (CDTI).

 

  • Revenue management inteligent

L’objectiu del projecte és conceptualitzar, desenvolupar i validar una plataforma avançada amb un motor de reserves per sol·licitar i rebre pressupostos de serveis d’autocar.

AUTOCORB ha estat beneficiariaria dins la convocatòria Ajuts dels Cupons a la Indústria 4.0 de l’any 2019, per l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa (ACCIÓ).

Nº referència: BOIN19-1-0001