Demanar pressupost

  • Wi-Fi a bord
  • Assistència 24 h.
  • Puntualitat garantida
  • Sense intermediaris

Us presentem la nostra flota d’autocars i el nostre equip humà. Ens caracteritzem per oferir una atenció personalitzada i un servei fiable, segur i de qualitat. En els últims 90 anys hem realitzat tot tipus de serveis de lloguer d’autocars a Barcelona i el seu entorn.


Autocars per a particulars i grups

Autocorb us ofereix una àmplia gamma de serveis de lloguer d’autocars i minibusos a Barcelona i el seu entorn: trasllats a l’aeroport o a l’hotel, viatges en grup, bodes, excursions i esdeveniments esportius. Tant si necessiteu un autocar gran, com si necessiteu un minibus, contacteu amb nosaltres i us farem un pressupost adaptat a les vostres necessitats.

Lloguer d'autocars per a particulars i grups

Autocars per a Agències i touroperadors

Autocorb posa a la disposició de les agències i touroperadors un equip de professionals plurilingües amb una dilatada experiència en la gestió de grans operacions de transport de viatgers.

La nostra empresa opera a tota l’àrea de Barcelona, oferint viatges locals, nacionals i internacionals. La proximitat de la nostra base operativa amb Barcelona, l’Aeroport del Prat i el Port de Barcelona, ens permet oferir preus competitius i una alta flexibilitat en la gestió dels serveis. Oferim un servei de 24h els 365 dies de l’any.

També posem a la vostra disposició un equip de guies oficials amb reconeguda experiència, així com també un servei de coordinació i recollida de viatgers a l’aeroport i el port.

Els principals serveis ofertats per a agencies de viatges i touroperadors són: trasllats a l’aeroport, creuers, hotels i congressos, visites turístiques a Barcelona, excursions i circuits locals, nacionals o internacionals.

Lloguer d'autocars per a agències i touroperadors

Lloguer d’autocars per a Escoles i instituts

Autocorb és un operador de confiança en el transport escolar. La nostra dilatada experiència permet adaptar-nos a les necessitats particulars de cada centre educatiu. Oferim tarifes especials per al lloguer d’autocars per a rutes escolars, piscines, excursions diàries, colònies i museus.

A Autocorb, rebreu una atenció personalitzada i professional. Els nostre equip humà analitzarà el vostre projecte amb tots els detalls per tal d’oferir-vos un servei que s’ajusti perfectament a les vostres necessitats.


Empreses i institucions

Autocorb és un operador de confiança en el transport terrestre de viatgers. Treballem de forma habitual amb empreses, universitats i departaments governamentals.

La nostra empresa opera a tota l’àrea de Barcelona, oferint viatges locals, nacionals i internacionals. La professionalitat i fiabilitat ens caracteritzen. Això ens permet garantir formalment la puntualitat dels nostres serveis amb compensacions si s’escau.

La nostra flota d’autocars disposa des de minibusos fins a vehicles de fins a 68 places. L’equip de conductors li oferirà un tracte amable i professional.

Lloguer d'autocars per a empreses i institucions

Autocars per a Associacions i clubs

Posem a la vostra disposició la nostra flota d’autocars per acompanyar-vos en els vostres desplaçaments. Realitzem serveis de tot tipus: desplaçaments nacionals i internacionals, excursions, trasllats esportius, visites culturals i tours turístics.

Treballem de forma habitual amb tot tipus d’agrupacions i clubs: associacions culturals, clubs esportius, esplais, grups castellers, centres excursionistes, parròquies i casals.

Lloguer d'autocars per a associacions i clubs