Des del 24 de gener s’ha incorporat a l’oferta de línies operades per Autocorb la nova línia 574, que connecta Corbera de Llobregat i La Palma de Cervelló amb Molins de Rei i l’Hospital de Sant Boi de Llobregat.

Aquesta nova línia sorgeix arran del canvi de centre sanitari de referència pels habitants de Corbera de Llobregat i La Palma de Cervelló, que fins ara eren atesos a l’Hospital Moisès Broggi i que progressivament s’aniran derivant al Parc Sanitari Sant Joan de Déu – Hospital de Sant Boi de Llobregat.

Malgrat aquest canvi d’hospital de referència de la ciutadania, l’actual línia 566 que connecta Corbera de Llobregat i La Palma de Cervelló amb Molins de Rei i l’Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí no patirà cap modificació i continuarà operant normalment.

La nova línia 574 circularà de dilluns a divendres feiners, amb 9 expedicions en sentit Corbera – Hospital i 9 més en sentit Hospital – Corbera. Totes les expedicions, tant les d’anada com les de tornada, faran parada a Molins de Rei seguint el mateix recorregut i parades que la línia e8 en el seu pas per Molins de Rei.

Els serveis comencen a les 6:50 a Corbera de Llobregat, concretament a la parada de Can Xorra. L’últim servei d’anada és a les 20:10, des de la mateixa parada de Can Xorra.

Pel que fa a les tornades, la primera és a les 8:05 iniciant-se el servei a l’única parada de l’Hospital, just davant de la porta de consultes externes. L’última expedició serà a les 21:10 i acabarà a les 21:55 a la parada Pont de Can Rafel de Corbera de Llobregat.

Els horaris i el recorregut estan disponibles tant al web d’Autocorb com a l’APP.